Ana Sayfa Bilgi Edinme Beyaz Masa İletişim

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYI LEYLA ŞAHİN USTA SEÇİM ÇALIŞMALARINI DERBENT’TTE SÜRDÜRDÜ
AK Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Derbent ilçesini ziyaret etti.

Usta, berabarindeki Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ve partililerle birlikte ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu.

Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden, Kültür Etkinlikleri Salonu'nda ise Derbentli partili kadınlarla biraraya gelerek kürsüde hitap eden ve taleplerini dinleyen Usta, kent merkezindeki bir düğüne de katılarak burada gelinlik giyen küçük çocuklarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Usta, kahvehanede vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, dertlerinin makam ve mevki olmadığını belirterek, "Derdimiz Ankara'ya gidip Meclis'te oturmak değil, bizim derdimiz başbakanımız aynen söylediği gibi adaletli davranarak doğru bildiğimiz işi doğru dürüst yaparak öncelikle Konya için, daha da küçük bakarsak Derbent için, Sağlık  için bu bölgedeki tüm ilçelerimiz, mahallelerimiz için, Konya için ve Türkiye için çalışmak olacak"dedi.

Bu çalışmaları yapabilmek için dua ve desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Usta, şunları söyledi:

"Rabbim mahçup etmesin, bizleri yolundan ayırmasın, o yüzden hep biz halkımızla birlikte iç içe olalım, varsa yapılması gereken bir şey sizlerin bunları öğrenelim, bilelim. Biz sizlerin vekiliyiz, bunu unutmamanız lazım, asıl olan sizlersiniz. Biz vekil olarak gidiyoruz, vazifemiz sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını alıp vekil olarak oraya taşıyıp bunları çözmek. Bu vazifenin bilincindeyiz.Bu arada, buranın sorumluluğu iki kat neden derseniz, bir Konyalı başbakanımız var onun için, birlik ve beraberlik olmak zorundayız, burada parti ayrımı yapmak durumunda değiliz. Çünkü bir tane Konyalı başbakanımız var, Ankara'dan, İstanbsul'dan bir başbakan yok, onların böyle bir sorumluluğu yok.Konya evladına sahip çıkmak durumunda.Diğeri de, ben bu bu bölgenin milletvekiliyim, sizlere hizmet edebilmek için bana da destek olmanızı istiyorum.. Şu anda birlik beraberliğin en önemli olduğu noktadayız, biliyorsunuz Türkiye’ye karşı açılmış bir savaş durumundayız, yani bir tarafta ülkenin daha iyi gelişmesini, güçlenmesini, daha iyi hizmetlerin yapılmasını isteyen bir güç var, öbür tarafta da bunları engellemeye çalışan bir güç var, bu seçim bunun seçimi”diye konuştu.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ise konuşmasında, bu seçimlerin hem Derbent’in, hem ilçenin mahallelerinin, hem de Konya’nın, Türkiye’nin ve dünyadaki müslümanların ihya olmasına katkıda bulunacağını söyledi Dünyanın birçok yerindeki mazlum Müslümanların gözünün şu anda Türkiye’deki seçimlere çevrilmiş durumda olduğunu vurgulayan Acar, “Bizden daha fazla ilgiyle 7 Haziran seçimlerini takip ediyorlar ve dua ediyorlar. Yani bu, hem manevi, hem de maddi açıdan önemli bir seçim. Derbent’te Allah’a şükür hiçbir CHP’li, MHP’li ve diğer partili gruplardan başbakanımıza destek verelim dediğimizde itiraz eden olmadı.Bunu meydanda kesinlikle konuşan ve iddia eden kimse yok. Biz de Derbent’imizi, mahallelerini, Konyamızı ve ülkemizi seviyorsak,hep birlikte Konyalı başbakanımıza destek vermekten başka çaremiz yok.”ifadelerini kullandı.

ALADAĞ, EN İYİ 5 KAYAK PİSTİ ARASINDA OLACAK
DERBENT TOKİ İHALEYE ÇIKTI
EMLAK VERGİSİ
DERBENT’TE 46.DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI